Khamis, 24 Mac 2016

Memasang (Install) Microsoft Office 2016 secara percuma

Guru- guru dan murid seluruh Malaysia yang memerlukan software original Microsoft Office 2016 terbaru (Word, Excel, Powerpoint, etc) dengan percuma boleh download menggunakan ID Yes Bestarinet masing- masing.

Selain itu, anda akan dapat 1TB OneDrive (sama mcm Dropbox) dengan percuma.

Perisian Office 2016 untuk PC, Mac, Android dan Apple iOS. 1 akaun dapat guna untuk 5 devices sekali gus.

step 1 : buka link ni https://products.office.com/EN-MY/student/office-in-education?tab=teachers
step 2 : tekan student atau teacher
step 3 : masukkan emel yes student atau teacher
step 4 : bukak emel yes tu, verify
. (Email Yes boleh dibuka di https://hopin.frogasia.com/app/me dan klik pada yesMail di tab bahagian kiri)
step 5 : download office 365 tu free, dan boleh guna one drive 1tb free.

Pakej ini jika di luar bernilai RM 29.90 sebulan, tapi kerajaan sediakan utk SEMUA GURU dan MURID tanpa apa- apa BAYARAN dan PERCUMA. Rugi kalau kita tak manfaatkan. Kerajaan dah belanja banyak untuk perisian- perisian original seperti ini untuk memudahkan kerja kita semua.

5 ulasan:

  1. Ralat mesej:
    Sorry...

    We can't sign you up right now because we can't verify your school is on our list of eligible institutions. Check back in a few days to see if your school is eligible.
    And just in case: look for typos in the email address you entered. That could be the problem.
    Learn about other ways to get Office
    OK, got it

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sujud syukur saya ucapkan kepada ALLAH SWT dan saya sekeluarga sangat berterima kasih banyak kepada KI WARA atas bantuannya saya bisa mendapatkan dana ghoib dan alhamdulillah BENAR2 berhasil karna sekarang ini kehidupan saya jauh lebih baik dari sebelumnya dan semua utang2 saya sudah pada lunas semua,,!!! jika anda mau bukti bukan rekayasa silahkan hubungi KI WARA 085242894584 ini lah kisah nyata dari saya…beliau juga memberikan pesugihan,jual tujul,uang ghaib,bulu perindu.ATAU BUKA BLOK KI WARA

      Padam
  2. kena aktifkan dulu emel di portal microsoft

    BalasPadam
  3. ..sekarang KPM mellaui vendor ict nya Prestariang Sdn Bhd tleh mengedarkan DVD Intaller Windows 8.1 bserta KEY yg bleh upgrade free kpd Windows 10 dan jg DVD Intsaller Office 2016 utk 32bit/64bit..sila rujuk PKG msing2 jk masih blum dpt

    BalasPadam
  4. cikgu hisyam, saya pernah tanya kepada PKG di tempat saya. dia hanya datang activate sendiri windows dan office tu di pc baru yg sekolah dapat. dia tak bagi DVD tu kepada kita. jadi ada cara lain untuk dapat DVD tu ke? minta bantuan. thanks

    BalasPadam